Onthulling Bank in het Arnhemse Broek

Wijken dinsdag 27 juni 2017

Op vrijdag 30 juni onthullen leerlingen van de Paulusschool de door de buurt zelfgemaakte BANK op het terrein van de Blokhut.

Na het succes van de eerste BANK van bewoners in het Statenkwartier aan het einde van het vorige jaar, is er de afgelopen periode gewerkt aan een tweede BANK, en wel op het terrein van de Blokhut. Het terrein biedt allerlei mogelijkheden en het leek tijd om er nieuw leven in te blazen, zodat buurtbewoners er graag naar toe gaan om er te vertoeven en het te beheren. Een wijkbank om samen op te zitten draagt daar ongetwijfeld aan bij!

Proces
Kunstenares Astrid Aries interviewde samen met kinderen van de Paulusschool omwonenden over hun bank thuis, kunstenaar Karel van der Eijk haalde ideeën op voor het ontwerp en allen werkten en bouwden samen aan de BANK. De buurt is ondertussen uitgenodigd: op vrijdag 30 juni vanaf 14.30 uur is het feest bij de Blokhut. Bewoners presenteren een logo en hun plannen voor de toekomst van de Blokhut. Er is muziek, koffie, thee, limonade én natuurlijk de onthulling van hun BANK door de harde werkers van de Paulusschool. Iedereen welkom!

Meer informatie
Meer weten over dit project? Neem contact op met cultuurmakelaar Lidwin van Grunsven, via lidwin.vangrunsven@kunstbedrijfarnhem.nl of 026-327 23 19. Of kijk op www.kunstbedrijfarnhem.nl/wijken.

Foto: Zefanja.nl

Contactgegevens

Lidwin van Grunsven
Tel: 06 - 23 82 22 40
lidwin.vangrunsven@kunstbedrijfarnhem.nl

Blijf op de hoogte!

Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Selecteer uw interesses: