De Arnhemse Broek

Wijken donderdag 21 juni 2018

Op 15, 16 en 17 juni kwam het Arnhemse Broek tot leven met een onvergetelijke vrolijke verrassende en avontuurlijke wijktheater tour. Muziektheater de Plaats en partners presenteerde DE ARNHEMSE BROEK met bewoners en verhalen uit de wijk.

In de wijk kijkt de cultuurmakelaar van Rozet/Kunstbedrijf Arnhem terug op een fantastisch wijktheater weekend: DE ARNHEMSE BROEK met Muziektheater De Plaats kwam tot stand met veel betrokken bewoners via o.a. deelnemers aan het project Broek in de Pan, de Symfonie en vrijwilligers via Rijnstad, kinderen van de Paulusschool en hun lievelingsplekken, locaties in de wijk zoals Stichting 't Broek Omhoog, De Kansen (fabriek), het Torentje van de RIBW, achtertuinen van bewoners, en scouting en onnoembaar veel anderen. Er is enorm mooi gebruikt gemaakt van de kwaliteiten van spelers en locaties.

De kaartverkoop, de bar, de locatiedirecteuren, de publieksbegeleiders - iedereen straalde! Er is een prachtige basis gelegd voor een bruisend cultureel netwerk in de wijk, volgend jaar weer!

Meer informatie
Meer weten over dit project? Neem contact op met cultuurmakelaar Lidwin van Grunsven, via mail of 026-327 23 19.

 

 

Contactgegevens

Lidwin van Grunsven
Tel: 06 - 23 82 22 40
lidwin.vangrunsven@kunstbedrijfarnhem.nl

Blijf op de hoogte!

Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Selecteer uw interesses: