De Bult-tent op het Hoogte80 Festival

Wijken dinsdag 1 mei 2018

Kunst op de Bult is, net als vorig jaar, weer van de partij met een tent en een eigen gevarieerd programma met veel theater en muziek.

Van Iers tot rock, van Latijns-Amerikaans tot ons eigen koor en luisterliedjes! Natuurlijk is er ook weer een eigen voorstelling in de tent, die gaat over tijd. En niet te vergeten: alle workshops en het Circus op de Bult is er weer!

Theater op locatie
Nieuw dit jaar: theater op locatie! Loop mee met onze gids en laat je verrassen met deze reprise van Herfsttheater Geit en Bult! Originele scènes op bijzondere plekken in de tot monument verklaarde wijk Geitenkamp. De wandeling inclusief twee scènes duurt ongeveer 50 minuten. De gidsen vertrekken vanaf de Bult-Tent.

Wil je ook graag je eigen geluid laten horen of je eigen beelden laten zien? Schrijf je dan in voor het Open podium voor de wijk!
Opgeven kan via hetkoffiekaffee@gmail.com, op het terrein bij de Bult-Tent of vooraf aan het H80 Festival bij de Beijer.

Om toegang tot de tent laagdrempelig te houden is er geen entree, maar gaat men na afloop van elke activiteit met de pet rond.

Datum: 10,11,12, en 13 mei
Volledig programma
Prijs: De toegang is gratis. Na afloop van elke activiteit, kunt u een eigen bijdrage in de rondgaande pet doneren.
Voor wie: alle wijkbewoners van Geitenkamp en festivalbezoekers
Locatie: Hoogte80 Festival


De Bult-Tent wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Stichting Kunst op de Bult.

 

Contactgegevens

Lidwin van Grunsven
Tel: 06-23 82 22 40
lidwin.vangrunsven@kunstbedrijfarnhem.nl

Blijf op de hoogte!

Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Selecteer uw interesses: