Groene Doeners Kinderrestaurant

Wijken dinsdag 25 juli 2017

Op het Immerloo Park Festival schoof het Groene Doeners Festival voor kinderen aan: van oude spullen nieuwe creaties maken, maar vooral kinderen leren waar hun voedsel vandaan komt en op een andere manier laten kijken naar voedsel.

Restaurant
Tussen de muziektenten van het festival was er onder de bomen een restaurant ingericht, waar kinderen moestuinbakken konden maken van afvalhout, wafels konden bakken op smaak gemaakt met kruiden uit de moestuin én sop konden maken van de klimopplant. Want handen en borden moesten tenslotte ook weer afgewassen worden na al die activiteit.

Over Groene Doeners
Het aandeel van Groene Doeners op het Immerloo Park Festival is dat zij duurzame ontwikkeling en verbinding stimuleren. Heel simpel, door ondernemers met een duurzame intentie activiteiten aan kinderen aan te bieden die een meerwaarde zijn voor de wereld. 'Leren', ergens enthousiast van raken, gebeurt op de meest natuurlijke manier middenin de maatschappij. Bij Groene Doeners kan je ervaren hoe eenvoudig en inspirerend ‘duurzaam doen’ is. Zij motiveren je om bewuste (duurzame) keuzes te maken en samen te werken.

Voor meer informatie
Het Groen Doeners Restaurant werd mogelijk gemaakt door BIJ BEST moestuineducatie en meer.
Neem contact op met bram.kluen@kunstbedrijfarnhem.nl of 06-23201338

Foto Zefanja Hoogers

Contactgegevens

Linda van der Knaap
Projectleider Zuid aan Zee
linda@kunstlabarnhem.nl
06-23204079

Vincent William
Programmaleider Zuid aan Zee
vincent.william@kunstbedrijfarnhem.nl
06-48508371

Blijf op de hoogte!

Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Selecteer uw interesses: