Doe mee aan Zuid aan Zee

Wijken dinsdag 15 mei 2018

Deze zomer organiseren KunstLAB en Kunstbedrijf Arnhem wederom Zuid aan Zee: een vakantieweek in Arnhem-Zuid voor kinderen en jongeren. Meedoen? Meld je dan aan voor Zuid aan Zee (groep 6, 7 en 8) of Zuid aan Zee-XL (1e, 2e, 3e klas van het voortgezet onderwijs)!

 

ZUID AAN ZEE
In een spannende vakantieweek werk je samen met andere kinderen en kunstenaars aan een bijzonder project. Je bent helemaal vrij om te maken wat je wil en je kan met vanalles aan de slag: van 3D-printen tot dans en van Virtual Reality tot rap! 

Een kijkje in de toekomst
We bouwen in één week tijd aan de stad van de toekomst. We laten ouders, buren en vrienden zien hoe volgens ons de toekomst eruit ziet! Hoe gaan we met geld om in de toekomst? Wat eten mensen in de toekomst? Wat voor muziek wordt er gemaakt in de toekomst? En hoe? Samen denken we erover na en maken we een grote expositie op Stadsboerderij de Korenmaat; een  poort naar de toekomst!

Wanneer: 13 t/m 17 augustus (ma t/m do 10:00 – 17:00, vr 10:00 – 20:00
Waar: stadsboerderij de Korenmaat
Kosten: €100,- voor 5 dagen (Jeugdcultuurfonds vergoed de deelname voor kinderen uit gezinnen met een GelrePas. Heb je geen GelrePas maar val je wel in de doelgroep? Dan nemen we contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden).
Aanmelden: voor 30 juli via www.kinderenaanzee.nl 


ZUID AAN ZEE - XL
Bij Zuid aan Zee XL bouw jij aan de stad van de toekomst. Timmeren, lassen, bling bling en graffiti – we gaan met vanalles aan de slag om een spectaculaire poort te bouwen waarmee we bezoekers een kijkje geven in de toekomst. De kinderen van de gewone editie van Zuid aan Zee richten de poort in de week daarna in!

Een kijkje in de toekomst?
Ja! Want in de toekomst is alles dus anders. Hoe is de economie van de toekomst? Wat eten mensen in de toekomst? Wat voor muziek draaien de mensen in de toekomst? En hoe? Samen denken we erover na en bouwen we binnen 3 dagen een groots decor op de boerderij! Jij bepaalt hoe alles eruit komt te zien, je wordt hierbij geholpen door professionele kunstenaars en andere begeleiders.

Wanneer: 10 t/m 12 augustus, 10:00 – 17:00.  Op vrijdag 17 augustus is er samen met de gewone editie van Zuid aan Zee een spectaculaire eindpresentatie van 19:00 – 20:00.
Waar: Stadsboerderij de Korenmaat
Kosten:  €60,- voor 3 dagen (Deelname wordt vergoed voor jongeren uit gezinnen met een GelrePas. Heb je geen GelrePas maar val je wel in de doelgroep? Ook dan kan deelname vergoed worden. Geef het aan bij je aanmelding, dan nemen we contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden.
Aanmelden:  voor 30 juli via www.kinderenaanzee.nl

Volg ons op Facebook

Foto's: Zefanja Hoogers

 

Contactgegevens

Linda van der Knaap
Projectleider Zuid aan Zee
linda@kunstlabarnhem.nl
06-23204079

Vincent William
Programmaleider Zuid aan Zee
vincent.william@kunstbedrijfarnhem.nl
06-48508371

Blijf op de hoogte!

Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Selecteer uw interesses: