CONTACT MET DE CULTUURMAKELAAR

Als cultuurmakelaar onderzoek ik sinds november 2015 hoe Kunst en Samenleving elkaar kunnen versterken in het Hart van Zuid en met name Kronenburg, Vredenburg, De Laar en Elderveld. In navolging van Lies Joosten volg, signaleer en analyseer ik relevante ontwikkelingen in de kunsteducatie, cultuurparticipatie en talentontwikkeling. Hiervoor schrijf ik beleid, ontwerp ik concepten en zorg ik voor de realisatie van projecten.

Samen met enthousiaste bewoners en bevlogen kunstenaars uit Arnhem en Hart van Zuid kijk ik reikhalzend uit naar het realiseren van mooie projecten in de wijken. Met Zon op Zuid als inspirerend voorbeeld!

ACHTERGROND

Sinds de afronding van mijn studie, waar ik de Unesco-prijs won (prijs voor de promotie van de beeldende kunsten), werk ik sinds 2002, vanuit een multimediale gedachte sociaal-artistieke projecten, producties en events uit. Zo heb ik mij steeds meer ontwikkeld als concept ontwerper, artistiek leider en event manager.

Zo ben ik sinds 2008 werkzaam geweest als cultuurscout in de wijken Klarendal en Sint Marten waar ik onder andere het Ballroom Theater heb opgericht. Ook heb ik de educatie en participatie poot opgericht van MoBA 2013, was ik de projectleider van de opening van Rozet, hield ik me bezig met de programmering en conceptontwikkeling van Ruimtekoers en was ik artistiek leider van Tentstock festival. Stuk voor stuk projecten waar ik met veel plezier aan heb gewerkt!

Cultuurmakelaar Hart van Zuid: Olga Lozeman 
E-mailadres: olga.lozeman@kunstbedrijfarnhem.nl 
Telefoonnummer: 06 - 83 17 34 18

-----------------------------------------------------------------------

Projectleider Ziel van Zuid: Fimke Zwerink
Telefoonnummer: 06 - 45 60 64 67

Projectleider Zuid aan Zee: Linda van der Knaap
E-maildres: linda@kunstlab.nl 
Telefoonnummer: 06 - 23 20 40 79

Contactgegevens

Olga Lozeman
Tel: 06-83 17 34 18
olga.lozeman@kunstbedrijfarnhem.nl

Blijf op de hoogte!

Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Selecteer uw interesses: