Focus á Locus

 

Wat: Kunstroute Focus á Locus
Waar: In Vredenburg, Kronenburg, Holthuizen
en Rijkerswoerd bij de kunstenaars thuis
Wanneer: Zondag 24 april 2016, van 11.00 tot 17.00 uur

WWW.FOCUSALOCUS.NL 

Het jaarlijks terugkerende buurtinitiatief Focus á Locus organiseert voor de vijfde keer een kunstroute. Kom ook kunst beleven in de Arnhemse wijken Vredenburg, Kronenburg, Holthuizen en Rijkerswoerd bij de kunstenaars thuis, in het wijkcentrum en bij Boerderijcafé De Hooijmaat.

Op zondag 24 april 2016 opent een twintigtal kunstenaars de deuren: beeldend kunstenaars, musici, schrijvers, dichters, allemaal buren uit de wijk. Naast het ontmoeten van de kunstenaars en hun werk organiseert Focus á Locus ook muziekoptredens en kunstworkshops voor kinderen. Een dag om alvast in je agenda te noteren, voor iedereen in de wijk! 

"Het idee ontstond doordat we steeds meer tot het besef kwamen dat er veel kunstenaars in onze wijken wonen en werken, maar dat ze nauwelijks van elkaars bestaan afweten", zegt Elly van Schoonderwalt, één van de initiatiefneemsters.

Heb jij belangstelling en/of ideeën om mee te helpen aan de organisatie van deze kunstdag, meld je dan aan bij Elly van Schoonderwalt (06-29008717 of info@focusalocus.nl). 

Plattegrond deelnemende kunstenaars/locaties

Focus á Locus is een werkgroep die samen met Kunstbedrijf Arnhem elk jaar met (semi)professionele kunstenaars een kunstroute organiseert in de Arnhemse wijken Holthuizen, Kronenburg, Vredenburg en Rijkerswoerd.