Immerloo Park Festival

 

Wat: Immerloo Park Festival
Waar: Immerloo Park - Arnhem
Wanneer: 9 en 10 juli 2016

www.immerlooparkfestival.nl

Inwoners van Arnhem noemen het Immerloo Park ‘De vergeten achtertuin van Arnhem’. Het festival wil daar verandering inbrengen. Houd jij van theater, muziek, kunst en natuur? Kom dan naar de derde editie van het Immerloo Park Festival.

Als bezoeker kun je genieten van theatervoorstellingen, muziek of relaxen met een hapje en een drankje op het sfeervolle festivalterrein. Er is van alles te doen. Mad Science Techniek laat kinderen kennismaken met techniek en wetenschap. Zij mogen namelijk zelf allerlei proefjes doen. Houd je meer van het circus? Doe dan mee met de workshop circustheater door Circustheater Stoffel. Of maak de mooiste foto van het festival. Misschien win jij dan de Immerloo Park fotowedstrijd van 2016. Doe wat jij leuk vindt. Niets moet, alles mag.

De organisatie is geheel in handen van vrijwilligers uit Arnhem en omgeving.

Immerloo Park Festival:
Zaterdag 9 juli van 12.00 tot 24.00 uur en zondag 10 juli van 12.00 tot 20.00 uur
De toegang is gratis, maar voor theatervoorstellingen en enkele activiteiten betaal je een kleine bijdrage.

Het Immerloo Park Festival wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Arnhem, Kunstbedrijf Arnhem, Buronazessen, Bewonersoverleg Vredenburg Kronenburg, Kwartiermakers, Prins Bernard Cultuurfonds, Rabobank Stimuleringsfonds, Wereldhave, De Fantasten en Willemeen.