Het nieuwe jaar van het Wijkatelier

Wijken vrijdag 16 februari 2018

Bewoners van St. Marten en Klarendal opgelet!
Donderdag 1 maart gaat het nieuwe Wijkatelier van start. Hierbij krijg je gratis lessen in het maken van beeldende kunst, jouw kunst. Professionele kunstenaars uit de wijk begeleiden en assisteren je hierbij. “Er is een flinke uitbreiding van het supersterke team van talentvolle, super bekwame en enthousiaste vrijwilligers,” zegt coördinatrice Berengaria Liedmeier.
Er is een thema vast gesteld om de komende periode naar eigen inzicht mee aan het werk te gaan: ‘Maar wat betekent het… voor jou?’


De wijk als octopus
Berengaria: “Wijkatelier Sint Marten Klarendal wil een verrijking van de wijk zijn door woners en werkers de mogelijkheid te bieden zich artistiek te ontplooien. De resultaten daarvan worden gebruikt om de wijk te verfraaien en een geschiedenis in beeld van de wijk te ontwikkelen. ‘De Wijk’ in de visie van Wijkatelier Sint Marten Klarendal, heeft de vorm van een octopus. Sint Marten en Klarendal vormen het hoofd van de inktvis, haar tentakels reiken tot overal waar warme en betekenisvolle betrekkingen met anderen die brengen.”
Er wordt samen toegewerkt naar een ‘Effing Amazing Slotmanifestatie’ (EAF), die in de herfst van 2018 plaatsvindt.


Praktische info

Tenzij anders vermeld, is het Wijkatelier vanaf 1 maart iedere donderdagavond om 19.30 uur open voor iedereen. Het Wijkatelier is in het Inloophuis aan de Van Slichtenhorststraat in Sint Marten.
Meer info? Volg het Wijkatelier op Facebook  of mail Berengaria (Beer) op beer@solavirtute.nl

Contactgegevens

Mieke Hendrikse
Tel: 026 327 23 19
Mieke.hendrikse@kunstbedrijfarnhem.nl

Blijf op de hoogte!

Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Selecteer uw interesses: