CONTACT MET DE CULTUURMAKELAAR

Mijn naam is Mieke Hendrikse en ik ben werkzaam als cultuurmakelaar in de wijken Klarendal en St. Marten. Met deze wijken heb ik al enige ervaring, omdat ik hier in het verleden kunstprojecten heb uitgevoerd (Theatervoorstelling Open Deuren en Theaterwerkplaats de Zaal). Ik ervaar vanuit deze wijken een interesse en openheid voor kunst. Dat maakt het voor mij erg prettig om er te werken.

Mijn achtergrond: Ik heb de docent theateropleiding aan Artez gevolgd en ben daarna werkzaam geweest als regisseur, theaterdocent en recensent. Ik heb met veel en verschillende soorten groepen gewerkt: kinderen, jongeren, ouderen, amateurs, professionals…

Sinds een aantal jaren ben ik cultuurmakelaar. Het verbinden van wijkbewoners, culturele instellingen en wijkwerkers vind ik inspirerend. Overbodig natuurlijk, om te vermelden dat ik van kunst houd en haar als een noodzaak zie.

Ik heb belangstelling voor theater vanwege mijn achtergrond maar een beeldende expositie over surrealisme of conceptuele kunst bezoek ik ook graag. Zelf fotografeer ik in mijn vrije tijd. Nog leuker vind ik het, als kunstvormen zich met elkaar mixen, zoals een beeldende dansvoorstelling of een muziekproject waarbij film ook een rol speelt.

Graag kom ik in contact met mensen uit Klarendal die een plan, idee of wens hebben op gebied van kunst. Via netwerken en advies kan ik een bijdrage leveren aan de realisatie hiervan.

Cultuurmakelaar Klarendal: Mieke Hendrikse
E-mail: mieke.hendrikse@kunstbedrijfarnhem.nl
Mobiel: 06 - 23 22 71 52

Contactgegevens

Mieke Hendrikse
Tel: 026 327 23 19
Mieke.hendrikse@kunstbedrijfarnhem.nl

Blijf op de hoogte!

Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Selecteer uw interesses: