Burendag bij het Timmerhuis

Wijken maandag 18 september 2017

Op zaterdag 23 september is het Nationale Burendag. Bij het Timmerhuis in Malburgen zijn er vanaf 14.00 uur allerlei activiteiten voor jong en oud te zien en te beleven. Daarmee trapt het Timmerhuis het culturele seizoen in Malburgen af!

Wat is er te doen
- Workshop timmeren
- Workshop 3d printen
- Workshop plastic recyclen
- Workshop gigantische bellen blazen
- Opening: Groetjes uit Malburgen
- Expositie: 100 jaar de stijl
- Live muziek: Culture connections

De dag wordt afgesloten met goede muziek en lekker eten tijdens de buurtbarbeque. Iedereen is van harte welkom! Voor meer informatie volg je de Facebookpagina van het Timmerhuis.

Het Timmerhuis
In het Timmerhuis hebben bestaande en nieuwe buurtinitiatieven langdurig een eigen plek en uitvalsbasis. In Malburgen zijn veel kinderen die zich samen met hun ouders en andere bewoners in willen zetten voor het verbeteren van de leefbaarheid van hun wijk. Het Timmerhuis is dan ook een uitdagende buitenschoolse broedplaats om ook naschools te timmeren in de ruimste zin van het woord. Er komen wijkbewoners met belangstelling voor beeldende kunst, natuur, techniek en duurzaamheid. Naast kunstenaar en initiatiefnemer Bertus Blom zijn o.a. Basisschool Mozaïek, Rijnstad en het Kinderwijkteam partners. Het Timmerhuis wordt ondersteund door de Gelrepas, het Jeugdcultuurfonds, Volkshuisvesting Arnhem en Kunstbedrijf Arnhem.

Contactgegevens

Vincent William
tel: 06 - 53 34 51 17
vincent.william@kunstbedrijfarnhem.nl

Blijf op de hoogte!

Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Selecteer uw interesses: