Timmerhuis rondt jaar af met een kerstborrel

Wijken maandag 18 december 2017

Op vrijdag 15 december was er een oergezellige kerstborrel aan de winkelstrip van de Akkerwinderstraat. Jong en oud liep in en uit bij alle buren van het Timmerhuis; naast creatieve activiteiten vanuit het Timmerhuis, stond ontmoeten bij de vuurkorf voorop.

Strippenkaart
Kinderen konden aan activiteiten meedoen, die varieerden van tassen pimpen met 2Daisy en zeefdruktechnieken, appelmoes maken met appels uit de buurt, kerststukjes met led lampjes maken met KunstLAB Arnhem, proeven aan Jouw Idee Werkt!, sjoelen, een kleurwedstrijd bij buro MLBRGN en nog veel meer. Ouders en opa’s hielpen mee en bij iedere activiteit kregen zij een stempel op een strippenkaart. Als die vol was konden zij grabbelen naar een cadeautje uit de grabbelton!

Activiteiten in de kerstvakantie
In de kerstvakantie hoeven jullie je niet te vervelen want ook dan zijn er activiteiten te doen in het Timmerhuis. Op woensdag 3 januari 2018 zijn er van 14.00 tot 17.00 uur twee gratis activiteiten te volgen voor jong en oud.

2DAISY ATELIER
Tijdens het 2D-atelier heb je de mogelijkheid om een mooi ontwerp te maken, dat te gutsen op hout en daarvan een afdruk te maken.

HOUTBEWERKING
Maak tijdens deze activiteit vogelhuisjes of voederhuisjes voor de koude dagen.

Kom allen een kijkje nemen bij Het Timmerhuis en doe gezellig mee tijdens deze activiteiten!

Meedoen staat voorop!
In Het Timmerhuis kunnen kinderen begin 2018 weer leuke cursussen volgen waarbij vooral met de handen wordt gewerkt. We maken gebruik van een strippenkaart waarmee je toegang hebt tot alle activiteiten. Op deze manier kan je naast cursussen ook meedoen met workshops en excursies, die het hele jaar door worden georganiseerd. Heb je zelf een idee voor een cursus? Laat het ons weten en we proberen het samen te organiseren.

Voor wie?
Het Timmerhuis is er voor iedereen die graag wat moois maakt van zijn eigen wijk. We zijn er voor kinderen uit Malburgen, maar ook voor kinderen uit andere delen van de stad. Ouders, opa’s en oma’s, buren en andere helpers zijn ook van harte welkom. Heb je een Gelrepas? Dan kost een strippenkaart veel minder! Voor meer informatie over de betaling en regelingen kun je mailen naar timmerhuismalburgen@gmail.com. Samen staan we sterk! Je vindt het Timmerhuis aan de Akkerwindestraat nummer 29 in de winkelstrip.

Meer informatie
Neem voor meer info contact op met cultuurmakelaar Vincent William, via vincentwilliam94@gmail.com of 026-327 23 19.

Foto: Zefanja Hoogers

Contactgegevens

Vincent William
tel: 06 - 53 34 51 17
vincent.william@kunstbedrijfarnhem.nl

Blijf op de hoogte!

Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Selecteer uw interesses: