Samenwerking Timmerhuis en Cut and Rescue uit Jakarta

Wijken woensdag 22 juni 2016

Op woensdagmiddag 8 juni vond een hele bijzondere samenwerking plaats in Malburgen. Het kunstenaarscollectief Cut and Rescue uit Jakarta maakte met de kinderen van het Timmerhuis een kunstwerk op een muur aan de Akkerwinde.

Onder leiding van Malburgse kunstenaar Bertus Blom en met hulp van Cut en Rescue hebben de kinderen de hele middag geknipt en geplakt. Met de Indonesische kunstenaars werd een soort Engels of met handen en voeten gepraat. Het was in elk geval een supergezellige boel. De kinderen waren niet te stoppen. Kom het werk live bewonderen op de buitenmuur bij het restaurant van Akkerwinde 71 of bekijk de foto’s hieronder.

Cut and Rescue zijn jonge kunstenaars en ze zijn in Arnhem op uitnodiging van Sonsbeek’16. Bertus Blom en Kimberly Pastoors hebben het Timmerhuis opgezet en werkten eerder samen met ruruhuis, ook onderdeel van Sonsbeek’16.

In december 2015 stelden kinderen van basisschool De Mozaïek in het ruruhuis, dat zich in de binnenstad bevindt, hun timmerwerken tentoon. Dat gebeurde onder grote publieke belangstelling!

De kinderen droegen voor deze gelegenheid op locatie voor het eerst t-shirts van het Timmerhuis. Deze zijn gedrukt door Drukkerij Gerritsen, de buren van het Timmerhuis.

Contactgegevens

Vincent William
tel: 06 - 53 34 51 17
vincent.william@kunstbedrijfarnhem.nl

Blijf op de hoogte!

Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Selecteer uw interesses: