CLOCK

Certificeren via CLOCK, dé non-formele leerweg voor culturele ondernemers, organisaties en autodidacte kunstprofessionals.

Doe mee met CLOCK!
CLOCK is een instrument waarmee autodidacte kunstprofessionals hun kennis, vaardigheden, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid inzichtelijk maken. Je bouwt online met CLOCK je portfolio op en geeft daarmee anderen inzicht in je professioneel niveau.
Via CLOCK kun je met projecten van de laatste 2 jaar opgaan voor Europese certificering via het SCQF (Scottish Qualification Framework). Met CLOCK maak je deel uit van een internationaal netwerk.

CLOCK onderscheidt en valideert op drie niveaus:
• Master
• HBO
• MBO
Het mbo- en hbo-niveau is Nederlandstalig met ondersteuning van coaches via skype, mail en telefoon. Daarnaast ontmoeten kandidaten elkaar om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.
Het masterniveau is Engelstalig.

Voor wie?
Startende en/of ervaren autodidacte kunstprofessionals die een certificaat missen dat hun professioneel werkniveau onderschrijft.

Werkgevers en overheden kunnen de tool gebruiken om een duurzame inzet van autodidacte kunstprofessionals mogelijk te maken.

CLOCK wordt in Nederland doorontwikkeld door LKCA, Cultuurmij Oost en Kunstbedrijf Arnhem.

Voor meer informatie en/of aanmelding:
www.cultuurcollege.nl/clock
www.clockyourskills.com
https://peer-learning.clockyourskills.com