Verdieping met KR8ig vervolg

Onderwijs dinsdag 5 december 2017

Het PR8cultuurprogramma voor het schooljaar 2017-2018 is weer in volle gang. Nieuw dit jaar is het KR8ig vervolg: een verdiepingsprogramma.

Het Gelders Orkest heeft de voorstelling ‘De spin die te veel scheetjes laat’ verteld en gespeeld, het Nederlands Openluchtmuseum heeft al weer een aantal groepen ontvangen, evenals Focus Filmtheater, Museum Arnhem en Rozet. De bezoeken aan Kröller-Müller staan gepland en alle scholen ontvangen hun schoolkaart. In november danst Introdans voor alle groepen 5 en 6 en in januari ontvangt Kwatta de kinderen uit de groepen 3 en 4 om kennis te maken met de Familie van Nielie.

Nieuw: KR8ig vervolg
Nieuw dit jaar is het KR8ig vervolg op het PR8cultuurprogramma. Van een aantal scholen kregen de consulenten de vraag of er ook verdieping mogelijk was op het PR8cultuurprogramma. Dit om een bezoek aan één van de acht grote instellingen meer verdieping te kunnen geven, dan alleen een bezoek.

Deze vraag werd voor elke school apart ingevuld. Maar nu hebben we de krachten gebundeld en kunnen we een verdiepingsprogramma aanbieden: KR8ig vervolg. Nog niet voor alle disciplines, maar wel voor muziek, beeldend, dans en theater.

Hoe werkt het?
Voor twee klassen kunt u drie verdiepende lessen binnen één discipline gratis aanvragen. Wilt u meer KR8ig vervolgprogramma’s afnemen? Bijvoorbeeld omdat u meer dan twee klassen een vervolgprogramma wilt geven? Hiervoor is de matchingsregeling te gebruiken! Neem contact met ons op via onderwijs@kunstbedrijfarnhem.nl voor de mogelijkheden.