Nieuw geïntegreerd aanbod taal, kunst en erfgoed voor primair onderwijs

Onderwijs woensdag 23 mei 2018

Op 15 augustus 2016 zijn de stichtingen Bibliotheek Arnhem, Kunstbedrijf Arnhem en Beheer Rozet bestuurlijk gefuseerd om van maximale waarde te kunnen zijn. Rozet verbindt taal, kunst en erfgoed en maakt persoonlijke groei mogelijk.

Rozet versterkt de ontwikkeling van kinderen door de kracht van taal, kunst en erfgoed. Dat kunnen we niet alleen, dat doen we samen met alle basisscholen. Komend schooljaar kun je bij ons terecht voor advies, ondersteuning en inspiratie. We geven je graag enkele highlights.

Cultureel aanbod
Op www.cultuurenschoolarnhem.nl staat het complete, geüpdatete overzicht van alle culturele aanbieders voor het nieuwe schooljaar voor je klaar. Op dit aanbod is de matchingsregeling van toepassing. Lastig kiezen? Je consulent adviseert je graag wat het beste past bij de vraag of het thema van je school.

Bekijk ook de informatie over het PR8cultuurprogramma, KR8igvervolgprogramma, speerpunt Kunst, taal en rekenen en CMK. En heb je het aanbod voor de Kinderboekenweek al bekeken?

Taalontwikkeling
Het aanbod van Rozet op het gebied van taal wordt vernieuwd. Wat vind je als school belangrijk op het gebied van taalontwikkeling en leesbevordering? En hoe kunnen wij daarbij helpen? Deze vragen vormen het uitgangspunt voor ons nieuwe aanbod. Meer over het huidige en nieuwe aanbod voor het primair onderwijs lees je op de website van de Bibliotheek Arnhem.

Meer weten over de nieuwe koers van Rozet?
Bekijk het filmpje!