Cultuureducatie met Kwaliteit:
meld je nu aan voor laatste subsidieronde

Al 59% van de basisscholen in Nederland doet mee aan Cultuureducatie met Kwaliteit (CMK). Jouw school nog niet? Dan is dit het moment om in te stappen!

WAT IS CMK?
De subsidieregeling CMK (Cultuureducatie met Kwaliteit) helpt je school om cultuureducatie tot een vanzelfsprekend onderdeel van het lesprogramma te maken. CMK zorgt voor een doorlopende leerlijn cultuuronderwijs en traint leerkrachten cultuureducatie op een creatieve manier in te zetten en te verbinden aan andere vakken.

WAAROM CMK?
Cultuureducatie op basisscholen is onmisbaar voor de vorming van kinderen tot kritische, creatieve en ondernemende volwassenen die klaar zijn voor de uitdagingen van de 21e eeuw. Kunst is een belangrijk middel bij het ontwikkelen van een onderzoekende houding en het leren vanuit een creatief proces. Het resultaat: kinderen die met plezier hun verbeeldingskracht, waarnemingsvermogen, talenten en communicatieve vaardigheden ontwikkelen.

WAT LEVERT CMK OP?
De resultaten van de eerste CMK-periode spreken boekdelen. Bekijk wat CMK voor leerlingen, leerkrachten en scholen kan opleveren.

WAAROM NU AANMELDEN?

  • Dit is de laatste inschrijfronde om je deelname uit de subsidieregeling te betalen. Als deelnemende school draag je zelf bij in uren.
  • Je deelt mee in alle opbrengsten uit de eerste CMK-periode.
  • Wij werken samen met alle schoolbesturen en sluiten graag in overleg aan op de ontwikkelingen binnen je school.

Wil jij ook nog profiteren van deze regeling? Meld je dan aan voor 1 november bij ons aan.

MEER INFORMATIE
We hebben alle relevante informatie hier beknopt en overzichtelijk voor je op een rij gezet. Ben je nieuwsgierig hoe een CMK-traject er in praktijk uitziet? Bekijk de uitgebreide informatie en het filmpje.

Heb je nog vragen of wil je graag van gedachten wisselen? Neem dan contact op met Miriam van Meer, projectleider CMK: e-mail | 026-3272319.