KR8igvervolgprogramma

‘Ik zag dat kinderen zich ontwikkelden, doordat ze
met verschillende werkvormen in aanraking kwamen’

‘Lessen waren leuk en gaven weer nieuwe input
om zelf met de kinderen aan de slag te gaan’

PROGRAMMA
KR8ig is een vervolgprogramma op het PR8cultuurprogramma. In het PR8cultuurprogramma kijken en luisteren de kinderen vaak vol verbazing en verwondering naar datgene wat op het toneel, op het filmdoek of in het museum gebeurt. ‘Dat zou ik ook wel eens willen doen.’ Dat kan dan ook komend schooljaar.

Het afgelopen schooljaar liep de pilot KR8igvervolgprogramma. Na vele enthousiaste reacties van leerkrachten en leerlingen zetten we het KR8igvervolg voort. Bij bijna alle programma’s uit het PR8cultuurprogramma is een verdiepend aanbod op de discipline beeldend, dans, theater, muziek en digitale media. Ook als je niet meedoet aan het PR8cultuurprogramma, kun je toch inkopen uit het aanbod van het KR8igvervolgprogramma.

Ga je dit jaar bijvoorbeeld met je groep naar de voorstelling van Introdans, dan kun je verdiepend aanbod dans inkopen bij de Vloer of Versteegh Kids. In deze brochure vind je het complete aanbod dat aansluit bij een bezoek. Op deze manier verdiep je actief cultuureducatie op je school en maak je kennis met kunstaanbieders uit je directe omgeving.

DOWNLOAD HET PROGRAMMA 2018-2019

MATCHINGSREGELING
Goed om te weten is dat deze lessen ook onder de matchingsregeling vallen. Doe je mee aan het PR8cultuurprogramma, dan ontvang je 59% terug. Doe je niet mee, dan ontvang je 50% van de factuur. Net als de kosten voor andere activiteiten op het gebied van cultuureducatie, declareer je de kosten van het KR8igvervolgprogramma via het declaratieformulier.

MEER INFORMATIE
Wil je meer informatie, wil je je aanmelden voor de workshops of heb je vragen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Projectleider PR8cultuurprogramma   Secretariaat
Doreen Keurentjes   Carla Witjes, tel. 026 - 3272319
doreen.keurentjes@kunstbedrijfarnhem.nl   carla.witjes@kunstbedrijfarnhem.nl