MEET THIS

Het Kwartiermakersfestival Arnhem is vernieuwd. We hebben een nieuwe koers, taal en uitstraling. De doelen blijven hetzelfde; het bevorderen van het maatschappelijke klimaat door middel van kunst & culturele activiteiten en events, alleen in een nieuw jasje. Sinds 1 juni 2017 gaan we verder onder de naam: Meet This.

Meet This staat voor:

Maatschappelijke inclusie
Oftewel: Voor en door alle Arnhemmers.

Van Sonsbeekkwartier tot Presikhaaf, van ADHD'er tot autist, van Paralympic tot Paranoïde, van Nederlander tot Syriër, van Directeur tot Schoonmaker, van Metalhead tot Mozart-liefhebber, van mens tot mens. Iedereen heeft iets en kan iets. Laten we dat delen met elkaar!

Diversiteit
Met ander woorden: elke uitingsvorm wordt vertegenwoordigd in onze beweging.

Van Spoken Word tot Tangodansen, van Minimalisme tot De Stijl, van Songwriting tot Percussionist, van Theatermaker tot DJ, van Grafisch Vormgever tot Woordkunstenaar, van Pannenkoekenbakker tot Gangster-rapper. Genieten van talent in de breedste zin van het woord!

Ontmoeting
Dus: maak kennis (meet) verschillende mensen en verschillende kunst-uitingen (this)

van Kopje Thee drinken tot Samen Dansen, In je Uppie of Met z'n Allen, van Online tot Offline, van Samen Luisteren tot Samen Kijken, van Samen Bouwen tot Samen de Tent Afbreken.

Volg op ons: https://www.facebook.com/meetthisarnhem/