OVER KUNST & MEEDOEN

Kunsteducatie moet voor iedereen toegankelijk zijn, dus ook voor iedereen met een ondersteuningsvraag. Al jaren organiseren wij activiteiten en ontwikkelen wij projecten voor kinderen en jongeren in het speciaal onderwijs tot volwassenen en ouderen in zorginstellingen.

Door middel van kunst geven wij hen (weer) de mogelijkheid om een actieve rol te spelen in de leefwereld van ons allemaal. Iedereen, jong en oud, met een verstandelijke en of lichamelijke beperking, een gedragsstoornis of psychiatrische problematiek kan met ons meedoen. Voor hen organiseren en ontwikkelen we lange termijn projecten met een gericht resultaat zoals re-integratieproject KunstWerk en vrije tijd- activiteiten zoals Kunst aan Huis voor ouderen en De Band voor de jeugd. 

Voor de langdurige trajecten werken we intensief samen met partners zoals het RIBW Arnhem en Veluwe Vallei, Siza, MEE Gelderse Poort, de Onderwijsspecialisten, Zorgbelang Gelderland, het Kwartiermakersfestival Arnhem en het UWV. Bij alle activiteiten, evenementen of projecten denken we in mogelijkheden en niet in beperkingen.


Team Kunst & Meedoen

Programmaleider Kunst & Meedoen en projectmanager KOM Gelderland:
Anne ten Barge, anne.tenbarge@kunstbedrijfarnhem.nl

 


Projectleider KOM Arnhem, Speciaal onderwijs en ECLN:
Maribel Coco Perez, maribel.cocoperez@kunstbedrijfarnhem.nl

 

Projectleider Kunst 55+:
Ineke Tegelaar, ineke.tegelaar@kunstbedrijfarnhem.nl

 

Projectleider KunstWerk en trainer Kunst & Meedoen:
Saskia Kettelerij, saskia.kettelerij@kunstbedrijfarnhem.nl

 

Projectleider Meet This en trainer Kunst & Meedoen:
Sanne Willemsen, sanne.willemsen@kunstbedrijfarnhem.nl