Gratis Kinder Kunsmake Festival in Presikhaaf op woensdag 27 mei

Wijken vrijdag 1 mei 2015

Hou je van muziek maken? Of toch meer van circus? Of is in de natuur spelen toch meer iets voor jou, zoals lekker aanmodderen?

Dát gaan we uitzoeken op het Kinder Kunsmake Festival!

Woensdagmiddag 27 mei

Op woensdagmiddag 27 mei wordt er in Park Presikhaaf het Kinder Kunstmake Festival georganiseerd voor alle kinderen uit de wijk! De hele middag laten we je zien wat je komend seizoen na schooltijd kunt beleven in de wijk.

Park Presikhaaf

Het festival vindt plaats van 13:00 tot 17:00 uur in Park Presikhaaf. Speciaal voor het festival worden er allerlei tenten neergezet.  Ook komt de Bibliobus aanrijden. Er zullen hapjes en drankjes zijn, maar ook muziek, dans en kunst! Papa’s en mama’s zijn ook van harte welkom. De koffie en thee staat klaar.

Workshops en promo’s

Tijdens het Kinder Kunsmake Festival worden er korte workshops gegeven en laten organisaties uit de wijk verschillende promo’s zien. Kinderen die meedoen aan het wijkbrede muziekproject ‘Met de muziek mee’ laten deze middag van zich horen en ook komen buitenlandse rappers en straatkunstenaars van Locatie Spatie.

Organisaties voor kunst en voor kinderen

Het Kinder Kunsmake Festival is een initiatief van de cultuurscout Presikhaaf van Kunstbedrijf Arnhem. De samenwerkingspartners die deelnemen zijn o.a. Rijnstad Kinderwerk, De Bibliotheek, El Ele Dans- en Muziekschool, Stichting Diagonaal met Natuureducatie, Motel Spatie, Circus Mr. Poehaa e.a.

Door de afwisseling van de workshops en promo’s krijg je een idee wat er zoal te doen is in de wijk aan naschoolse activiteiten. En je krijgt allerlei informatie hierover mee naar huis. Deelname aan alle workshops en promo’s is gratis.

Kom je langs op woensdag 27 mei in Park Presikhaaf? Je vindt ons bij de skatebaan.

We beginnen om 13:00 tot 17:00 uur. De toegang is gratis.

Tot dan!

Contactgegevens

Kaboul Vermijs
kaboul.vermijs@rozet.nl

 

Blijf op de hoogte!

Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Selecteer uw interesses: