Sneeuwvlinders in Presikhaaf

Wijken dinsdag 20 december 2016

De Kwattatrailer reist van theater tot schoolplein. Parkeert ter plekke, klapt uit en biedt plek aan 60 kinderen. In de trailer zit je met je neus bovenop het podium, je kan de acteurs niet alleen zien, je kan ze bijna aanraken.

Op maandag 21 november stond de grote trailer van jeugdtheatergroep Kwatta op het parkeerterrein tussen de Kennedyschool en de Willem Dreesschool aan de Kinderkamp in Presikhaaf-Oost. Meer dan 120 leerlingen zagen de voorstelling ‘Sneeuwvlinders’ over twee vriendinnen, die ondanks hun verschillen elkaar blijven opzoeken. Dat dat niet altijd makkelijk is en soms ook tot grappige situaties leidt, laten de twee actrices goed zien en de kinderen reageren dan ook sterk op het spel. Ze springen nog net niet op het toneel.

Nou dat kwam goed uit, want Kwatta is een week later gestart met een theaterproject van tien weken, waarin 28 kinderen samen een voorstelling gaan maken. De kinderen die meedoen komen zowel van de Kennedyschool als de Willem Dreesschool en zullen vlak voor de voorjaarsvakantie hun eigen voorstelling spelen voor alle andere kinderen. We zijn benieuwd!

Contactgegevens

Kaboul Vermijs
kaboul.vermijs@rozet.nl

 

Blijf op de hoogte!

Vul uw e-mailadres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Selecteer uw interesses: