Kom in beweging voor het goede doel!

Vrije tijd maandag 13 maart 2017

Bewegen is gezond en dansen is nog leuk ook! Daarom dansen we bij Versteegh Kids op zondag 26 maart om geld in te zamelen voor het Jeugdcultuurfonds. Kinderen in beweging krijgen blijft een belangrijk onderwerp in deze tijd. Veel kinderen willen wel bewegen, alleen zijn er de financiële middelen niet voor. Jeugdcultuurfonds Arnhem kan hierbij helpen. Via intermediairs, zoals docenten, jongerenwerkers of huisartsen, kunnen kinderen van 4 t/m 18 jaar aangemeld worden en een vergoeding ontvangen voor het volgen van bijvoorbeeld dansles of muziekles.

Versteegh Kids en Kunstbedrijf Arnhem willen graag zo veel mogelijk kids aan het dansen krijgen en maken dit graag voor meer kids mogelijk. Op zondag 26 maart dansen we het dak eraf in de dansschool! De kids krijgen een zumbales, waarbij we sporten en dansplezier combineren. Na een korte pauze gaan we vervolgens verder met een Kids Disco waarbij je helemaal los kan gaan op de hits van nu en we samen leuke, gekke dansjes doen.

Programma:
12.00 - 12.30 uur: Verzamelen en aanmelden
12.30 - 13.15 uur: Kids Zumbales - Sporten terwijl je danst
13.30 - 14.30 uur: Kids Disco – Helemaal los op de leukste hits

Deelname is € 5,-. Hiervan gaat € 4,- naar het Jeugdcultuurfonds. Zo hebben de kids niet alleen een leuke middag, maar zorgen we ook dat in de toekomst nog meer kids van dansen en bewegen kunnen genieten. Aanmelden kan op de dag zelf aan de balie.

Meer informatie    Facebook

De Happy Healthy Dansinstuif is een samenwerking tussen Dansen bij Versteeght Kids, Kunstbedrijf Arnhem en Jeugdcultuurfonds Arnhem.